317
Το βραβείο σύγχρονης ελληνικής κουζίνας απέσπασε ο Γιαννιώτης σεφ Κίμωνας Λίγδας, ο οποίος με τις δημιουργίες του έχει κατακτήσει τα τελευταία χρόνια το Πήλιο!
Ο Κίμων Λίγδας διαθέτει μεγάλη διεθνή εμπειρία και δραστηριοποιείται στο εστιατόριο El Restobar το οποίο αναδείχθηκε από τα καλύτερα της χώρας.
Το menu του Γιαννιώτη σεφ είναι βασισμένο σε τοπικές και εποχιακές πρώτες ύλες και έχει σκοπό να αναβαθμίσει τον γαστρονομικό χάρτη της περιοχής . Οι συνεργασίες με τοπικούς κτηνοτρόφους, αλιείς και παραγωγούς εξασφαλίζουν την ποιότητα των πρώτων υλών καθώς ενισχύουν ταυτόχρονα την τοπική κοινωνία.
Πηγή: https://www.epiruspost.gr/gianniotis-sef-vraveyetai-gia-tis-dim/